„Artiştii pentru artişti”. Spectacol la Târgu Jiu

Uniunea Teatrală din România (UNITER) va desfăşura, în luna martie, cea de-a 17-a ediţie a campaniei naţionale „Artiştii pentru artişti”, realizată în parteneriat cu instituţii de teatru din Bucureşti şi din ţară. „Campania vine în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, prin spectacole oferite în numele cauzei artiştilor noştri pentru care scena rămâne o frumoasă amintire”, se arată într-un comunicat al UNITER.

În campanie s-au înscris 18 teatre din Bucureşti şi 31 din ţară, printre care şi Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Acestea au programate, pe parcursul lunii martie, spectacole de teatru, şi nu numai, ale căror încasări vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, special constituit pentru sprijinirea artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

Actorii teatrului din Târgu Jiu vor organiza în acest scop un spectacol în data de 27 martie. „Am intrat şi noi anul acesta în campanie. De Ziua Internaţională a Teatrului vom face un spectacol «Unde dragoste nu e», balul teatrului. Este un spectacol de revistă, în care sunt implicaţi toţi actorii noştri, cu muzică şi momente vesele. Biletul va fi 15 lei, în ideea în care vrem să umplem sala, să se vândă toate biletele. De fapt, vom vinde biletele UNITER. Și toţi banii vor fi donaţi de teatrul nostru pentru foştii actori care au probleme financiare sau sunt bolnavi”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.  

Vizualizări: 865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: