Asfaltul decupat din drum, aruncat în pădure

Firma care reabilitează drumul dintre Bârsești și Lelești, județul Gorj, își bate joc de mediu. Utilajul care decupează bucăți din asfalt îl aruncă în pădurea de pe marginea drumului, în loc să îl încarce în mașini. 

Un program de "protejare" a mediului, supervizat de Sectia Drumuri Nationale Targu Jiu, a scris Narcis Daju pe pagina de socializare, jurnalistul publicând și un material video care arată ce se întâmplă.

Secția Drumuri Naționale Gorj a reacționat. ”Este o eroare a operatorului de pe utilaj. A frezat pe lungul drumului. A încărcat pe bandă direct într-un camion. Când s-a mutat pe lat să facă racordurile cu asfaltul nou, a omis să decupleze banda. Acel asfalt frezat trebuia să rămână pe loc și să-l încarce la lopată. Și-a dat seama că e banda cuplată și deversează în pădure și a oprit. Am luat legătura cu prestatorul, este o firmă care prestează aceste servicii. Și-a asumat greșeala și imediat o să curețe de acolo tot. Au spus clar că nu o să se mai întâmple. Dacă e cazul, vor plăti, dar este pur și simplu o eroare umană. Se poate verifica pe tot traseul că nu s-a mai întâmplat niciunde lucrul acesta”, a declarat Cristi Tudor, reprezentantul Secției Naționale de Drumuri Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: