Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nouă gorjeni după gratii după un scandal

Scandalul care a avut loc în noaptea de 27-28 octombrie într-un local din Izvoarele, județul Gorj, s-a lăsat cu nouă rețineri. Tinerii reținuți au între 26 şi 36 de ani și sunt din oraşul Rovinari, respectiv comuna Aninoasa. Scandalul a pornit de la un conflict spontan cu alte două persoane, pe fondul consumului de alcool.

Polițiștii au identificat toate persoanele participante și au constatat faptul că cei în cauză, ar fi exercitat acte de violență asupra a doi bărbați, de 38 și 44 de ani, din comuna Plopșoru, după care au părăsit localul.

Cei doi bărbați au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

Cei nouă să fie prezentaţi marți Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale, anunță IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 3,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: