Atac armat la Moscova: Cel puțin 40 de morți și 100 de răniți

Cel puțin 40 persoane au fost ucise și 100 rănite în incidentul armat care a avut loc astăzi la sala de concerte Crocus City Hall din apropierea Moscovei.

Astăzi, la sala de concerte Crocus City Hall din apropierea Moscovei, a avut loc un incident armat în urma căruia cel puțin 40 de persoane au fost ucise și alte 100 rănite, conform informațiilor furnizate de agenția rusă de presă de stat TASS. Potrivit agenției de știri RIA, cel puțin trei persoane îmbrăcate în uniforme de camuflaj au deschis focul în sala de spectacole Crocus City Hall, iar mai multe persoane au fost rănite, conform Reuters.

Iulia Navalnaia, văduva liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi, a transmis un mesaj pe Twitter după atacul armat de la concertul din Moscova: „Ce coșmar în Crocus! Condoleanțe familiilor victimelor... toți cei implicați în această crimă trebuie să fie găsiți și trași la răspundere.”

Conform informațiilor furnizate de presa rusă, pompierii au reușit să stingă incendiul de la Crocus City Hall, însă Sky News raportează că acoperișul sălii este în pericol să se prăbușească.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că președintele rus Vladimir Putin primește actualizări periodice cu privire la atacul armat de la concertul de la Crocus City Hall din apropiere de Moscova. „Putin a dat toate instrucțiunile necesare în legătură cu incidentul”, a declarat Peskov, potrivit agențiilor de presă rusești.

Vizualizări: 2,179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: