Pensionară de 103 ani, prinsă de radar, fără permis și asigurare!

O pensionară de 103 ani a fost prinsă de poliție circulând cu viteză pe străzile unui mic orășel din Italia. Femeia nu doar că a depășit limita de viteză, dar nici permis și nici asigurare auto nu avea.

Datorită vârstei sale de peste 100 de ani, pensionara se numără, probabil, printre cei mai vârstnici infractori rutieri din lume. Într-o singură seară, pensionara născută la 2 ani după încheierea Primului Război Mondial, în anul 1920, a încălcat 3 reguli de circulație majore.

Femeia de 103 ani conducea maşina prin centrul orăşelului Bondeno, din nordul Italiei, la miezul nopții. Aceasta a atras atenţia poliţiei deoarece conducea cu viteză pe străduțele înguste ale micuței localități, informează publicația Il Matino.

Ea a fost oprită de o patrulă și le-a spus acestora că a plecat în vizită la niște prieteni din afara orașului. În momentul în care au verificat documentele, polițiștii au constatat că femeia nu avea permis de conducere valabil pentru că acesta expirase de mai bine de 2 ani.

Pensionara nu deținea nici asigurare auto obligatorie și, drept urmare, autovehiculul a fost confiscat de polițiști iar femeia a fost dusă acasă de Poliţie.

Vizualizări: 3,421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: