Atac dur la adresa consilierilor PNL

Consilierul local ALDE Eduard Lădaru a lansat un atac dur la adresa consilierilor PNL Berca şi Romanescu, pe care-i acuză de ipocrizie deoarece au votat pentru imprumutul de 2 milioane de euro pentru stadion, iar acum strigă că Florin Cârciumaru îndatorează populaţia. Iată mesajul de pe Facebook: „Cât de ipocrit să fii domnule Marcel Romanescu???!!!...cât de ipocrit să fii domnule Eduard Berca???!!!
Chiar nu vă este rușine???...mințiți alegătorii în ultimul hal!!!...
SĂ FIE CLAR - consilierii PNL, în frunte Marcel Romanescu (zis Fuego al politicii gorjene, care în ședințele de consiliu local cântă - împodobește Cârciumaru bradul cel de 4 miliarde...fiind acompaniat de consilierii PSD și PNL - ziși și the fifties - cu opșuoriori) - AU VOTAT PENTRU ... repet ... AU VOTAT PENTRU ... repet ... AU VOTAT PENTRU...adică în favoarea creditului de 2 milioane de euro...SINGURUL VOT ÎMPOTRIVĂ A FOST AL SUBSEMNATULUI...
SĂ FIE CLAR - atunci când eu am strigat în consiliul local să nu votăm...CÂRCIUMARU s-a uitat urât la FUEGO...care, a lăsat capul în pământ ca un cățeluș dojenit de stăpân...și a RIDICAT MÂNUȚA...

Cu alte cuvinte...Romanescu - FUEGO - cu toți consilierii PNL au votat înglodarea în datorii a municipiului Tg-Jiu și acum declară la Radio Infinit că Florinel este singurul vinovat.

În ceea ce privește reducerea impozitelor...mint din nou cu nerușinare...așa au spus și după alegerile locale...daaaaar...s-a uitat Florinel urât la ei și nu au mai depus niciun proiect...“.

Vizualizări: 2,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: