Atleţii gorjeni ţin steagul sus

Pentru unii fuga e ruptă din rai! E vorba de atleţii de la Pandurii care s-au întors cu 3 medalii de aur de la Hercules Maraton, dar şi cu 2 locuri pe podium de la Grand Prix-ul desfăşurat la Bucureşti pe stadionul Dinamo.

Sportivii antrenaţi de Viorica Dima, Ion Bură şi fiul acestuia Ionuţ au impresionat şi la ultimele concursuri la care au participat.

Efort demn de...Hercule!

Trei dintre ei s-au întors cu medalii de aur de la maratonul care a avut loc la Băile Herculane, pe Valea Cernei şi la care au luat parte nu mai puţin de 307 atleţi. „S-a remarcat în primul rând seniorul Daniel Lupulescu care a câştigat proba de semimaraton iar cei doi juniori pe care i-am deplasat acolo, Claudiu Renghea şi Adriana Pătraşcu, s-au clasat tot pe locul întâi” spune profesorul Ion Bură.

Două podiumuri şi la Bucureşti

Alţi doi băieţi antrenaţi de Viorica Dima sau Ionuţ Bură s-au clasat pe podium în concursul desfăşurat la Bucureşti pe stadionul Dinamo. „Sportivii noştri au făcut faţă cu brio chiar dacă nu avem pistă de atletism la Târgu Jiu. Alexandru Staicu a luat locul 2 la 10.000 de metri iar Alexandru Dobriţescu s-a clasat pe locul 3 la 3.000 de metri în proba seniorilor. Ţinând cont că el e juniori de categoria a doua, s-a descurcat bine”, menţionează acelaşi Bură.

Una din cele mai talentate atlete de la Pandurii, Elena Moagă, se pregăteşte intens pentru un concurs de semimaraton ce va avea loc în acest weekend în Serbia la Niş. „Va fi foarte greu, e concurenţă mare. Eu îmi propun un timp cât mai bun, chiar locul 1 şi am muncit pentru asta” spune încrezătoare Elena.

PISTĂ

Profesorul Bură aşteaptă acum cu nerăbdare să se încheie lucrările la Stadionul Municipal. Şi asta pentru că a primit promisiuni că elevii săi se vor putea antrena în cel mai scurt timp pe o pistă nou nouţă de tartan.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: