Au anunţat greva foamei şi au renunţat

Poliţiştii locali din Târgu Jiu au renunţat să mai intre vineri în greva foamei, după ce au avut o discuţie cu primarul Marcel Romanescu. Poliţiştii locali, în frunte cu liderul lor sindical Stelian Mihu, acuză conducerea de abuzuri în funcţie. „Am cerut domnului primar să îl cheme pe domnul director la dânsul şi să îi ceară să înceteze presiunile care au loc asupra poliţiştilor locali. Comisia de disciplină care funcţionează ilegal a devenit un instrument opresiv asupra poliţiştilor locali”, a spus Mihu.

Deşi a anunţat un protest extrem care nici măcar nu a început, Mihu vorbeşte de noi proteste. „Dacă nu se ajunge la o cale amiabilă, putem ajunge la proteste extreme, vom aduce 300 de poliţişti din toată ţara”, a spus liderul local al Pro Lex.

Primarul Marcel Romanescu nu le-a promis celor nemulţumiţi decât că va avea o discuţie cu directorul Poliţiei Local Târgu Jiu. „Le-am explicat că orice decizie a comisiei de disciplină poate fi atacată în contencios şi că voi avea o discuţie cu domnul director Urdea cu privire la cele sesizate”, a spus primarul Romanescu. (A.A.)

Vizualizări: 701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: