Au așteptat mai bine de două decenii după apă și canalizare

Așteptarea a luat sfârșit pentru localnicii din comuna Jupânești. Sătenii vor avea în sfârșit sistem de apă și canalizare, după 25 de ani în care au sperat că vor intra într-o bună zi în rândul comunelor care se bucură de aceste utilități.

 


Visul localnicilor din Jupânești a devenit realitate după ce autoritățile locale au reușit să obțină o finanțare de aproximativ 8 milioane de euro pentru introducerea sistemului de apă și canalizare în toată comună.


”Localnicii din Jupănești au așteptat 25 de ani să aibă apă și canalizare, ani în care au primit doar promisiuni. Din fericire am reușit să atragem în comună aproximativ 8 milioane de euro prin PNDL 2 ȘI Anghel Saligny, bani care ne vor ajunge să introducem sistem de alimentare cu apă și canalizare în toată comuna. Deja au început lucrările și sperăm ca acest proiect îndrăzneț să fie gata în cel mai scurt timp”, a declarat primarul din Jupânești, Ion Gârniceanu.


Comuna Jupânești se numără printre puținele din județul Gorj, unde nu există nici măcar un kilometru de sistem de apă sau canalizare.

Vizualizări: 2,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: