Au dat mai multe spargeri în Gorj

Trei persoane din Sinești, județul Vîlcea, sunt suspectate că au dat mai multe spargeri în comuna Licurici, județul Gorj. Cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Suspecții au intrat în atenția poliției acum câteva zile, când au fost opriți în trafic de polițiști. Aveau în mașină baxuri cu băuturi și țigări, care s-au dovedit a fi furate dintr-un magazin din Licurici. 

Din cercetări a rezultat că suspecții au dat mai multe spargeri în localitate. Polițiștii au făcut percheziții și au găsit la aceștia bunuri furate din trei gospodării, acestea fiind evaluare la 10.000 de lei. Bunurile au fost recuperate și restituite proprietarilor de drept.

În baza probatoriului administrat în dosar a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore a celor 3 persoane. Ulterior, suspecții au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Cărbuneşti, instanţa dispunând față de aceștia arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, arată IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 1,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: