Au demolat din greşeală un alt bloc

Primăria Giurgiu a declanşat o anchetă după ce o firmă de construcţii care are contract cu municipalitatea pentru demolarea unui bloc dezafectat a demolat un alt bloc, de asemenea nelocuit, reprezentanţii firmei admiţând că vina aparţine exclusiv angajaţilor acesteia.

O firmă de construcţii care are contract cu Primăria Giurgiu pentru demolarea unui bloc dezafectat în cartierul Istru al municipiului a demolat un alt bloc în locul celui care trebuia pus la pământ, transmite corespondentul Mediafax. Construcţia care trebuia demolată este un fost cămin, situat într-o zonă de la periferia Giurgiului. În zonă sunt două construcţii foarte asemănătoare, respectiv căminul C şi căminul D, pe care autorităţile locale anunţaseră că le vor pune la pământ şi în locul cărora urmează a fi construite locuinţe sociale noi.

Conform reprezentanţilor Primăriei, căminele nu mai puteau fi locuite şi erau în stare avansată de degradare, astfel încât s-a decis demolarea lor întrucât consolidarea şi renovarea ar costa mai mult decât ridicarea unor construcţii noi.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: