Rovinari: Cine va concerta la Festivalul Berii

Distracţie şi voie bună se anunţă săptămâna viitoare la Rovinari. În perioada 10-16 august va avea loc Festivalul Berii, aflat anul acesta la cea de-a X-a ediţie. Artişti renumiţi vor urca pe scena ce va fi amplasată pe Bulevardul Minerilor din oraş. Printre cei care îi vor încânta pe rovinăreni cu muzica lor se numără Cabron, Ileana Ciuculete şi Olguţa Berbec.

O săptămâna de distracţie promit autorităţile locale din Rovinari, care au adus anul acesta la Festivalul Berii, să concerteze pentru cei prezenţi la manifestări, cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului. Comercianţii vor fi prezenţi pe centrul oraşului începând de luni, 10 august, cu fel de fel de produse, urmând ca spectacolele să aibă loc în weekend. Viceprimarul din Rovinari, Laurenţiu Chivu, a spus care este programul manifestărilor. "Este cea de a X-a ediţie a Festivalului Berii, organizat de Primăria Rovinari, Consiliul Local, Casa de Cultură şi Biblioteca oraşului Rovinari. Sâmbătă, 15 august, începând cu orele 20 avem un program folcloric susţinut de copiii rovinăreni, Şcoala Populară de Artă, secţia Rovinari. Avem ansamblul de cântece şi dansuri populare Mugur de Folclor, iar începând cu orele 21.40, dansuri moderne. La ora 22 un recital de muzică cu Ionuţ Tudorescu şi Cabron. Duminică, 16 august, începând cu orele 19.30 va avea loc un program folcloric susţinut de copiii rovinăreni, Clubul Copiilor Rovinari, grupul Privighetorile Gorjului, iar începând cu orele 21, recital de muzică Olguţa Berbec, Eugenia Filip, Ileana Ciuculete, Ionuţ Cercel", a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari.

Zeci de comercianţi vor fi prezenţi săptămâna viitoare pe Bulevardul Minerilor din Rovinari, cu produse de tot felul, dar şi cu parcuri de distracţii. "Preţul de 2 lei pe metrul pătrat a fost menţinut de Consiliul Local şi de domnul primar pentru toţi comercianţii care vor veni să vândă pe Bulevardul Minerilor. Nu vor fi comercianţi doar cu bere, ci cu toate produsele posibile, din toate colţurile ţării vor veni la Festivalul Berii. Noi aşteptăm cât mai mulţi oameni, rovinăreni, cât mai mulţi gorjeni, pentru a sărbători împreună", a precizat viceprimarul din Rovinari.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: