Au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliul Județean

Liberalii gorjeni și-au depus astăzi candidaturile pentru Primăria Târgu Jiu, Consiliul Local Târgu Jiu și Consiliul Județean. 

Iulian Popescu, fostul prefect de Gorj, candidează pentru ocuparea scaunului de primar, iar senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

”Am depus candidaturile. Suntem pregătiți să oferim perspectivele pe care și le doresc gorjenii. Avem echipe foarte bune pentru fiecare comunitate în parte. Avem echipă bună pentru Târgu Jiu. Avem proiecte pentru municipiu, pentru județ. Suntem determinați, motivați și hotărâți să facem schimbarea de care are nevoie județul nostru”, transmite senatorul Ion Iordache.

”Astăzi am depus candidaturile pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și pentru Consiliul Local. Este un pas important pentru deschiderea orașului, deschidere completă pe care o vom face în data de 9 iunie, de când vă garantez că vom deschide orașul pentru investiții, pentru locuri de muncă bine plătite, vom deschide orașul pentru turiști, vom deschide primăria pentru cetățeni și pentru problemele cetățenilor. Avem nevoie de investiții și de susținerea Consiliului Județean și împreună cu domnul senator Ion Iordache am încredere că putem să facem o echipă minunată, astfel încât, în municipiul Târgu Jiu și în județul Gorj să avem o perioadă următoare de prosperitate economică și socială așa cum nu a fost înregistrată până acum în comunitatea noastră”, a delcarat Iulian Popescu.

Prezent la eveniment a fost și Nelu Pavel, președintele Partidei Romilor Pro Europa sucursala Gorj, care a confirmat parteneriatul cu PNL Gorj: ”Partida Romilor a descis să facem un parteneriat cu Partidul Național Liberal pentru că noi avem patru priorități: educația, sănătatea, ocuparea și stop migrarea. Pentru toți transmit: Hai la treabă pentru binele și viitorul nostru”.

Galerie foto




Vizualizări: 1,764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: