Au început lucrările la Autogara Târgu Jiu. Un nou supermarket în peisaj!

O nouă zonă din municipiul Târgu Jiu este în prezent şantier. Este vorba de autogara din oraş, în locul căreia se dezvoltă supermarketul Penny. O autogară modernă va fi construită în aceeaşi zonă, însă de dimensiuni mult mai mici decât cele actuale.

Autorităţile locale ştiu despre investiţie şi spun că este una de bun augur pentru municipiu. „Este un proiect deosebit, fosta societate de transport auto a împărţit terenul pe care îl deţinea, deja este un investitor care pe una dintre aceste bucăţi de teren a început dezvoltarea proiectului, este vorba despre un supermarket care se va dezvolta acolo. Societatea de transport rămâne să funcţioneze pe cealaltă jumătate de teren rămasă”, a declarat Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu Jiu. 

Unul din beneficiile acestui proiect, spun autorităţile locale, ar fi acela că în zonă se va putea desfăşura un comerţ civilizat, cunoscute fiind buticurile din preajma autogării. „Este binevenită şi această investiţie la fel ca şi celelalte investiţii, vom avea posibilitatea să beneficiem de un comerţ civilizat, de locuri de muncă pentru cei care vor fi angajaţi acolo şi de o altă faţă a zonei din punct de vedere a amenajării peisagistice”, a mai spus primarul interimar, Aurel Popescu. 

Galerie foto



Vizualizări: 11,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: