Au încheiat prima parte a sezonului cu un eșec

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat pe terenul echipei CSU Sibiu, scor 59-79. Meciul disputat sâmbătă seară a contat pentru ultima etapă din Conferinţa A a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Primul sfert din Sala ”Transilvania” a fost unul de coşmar pentru echipa lui Kresimir Basic. Sibiul a dominat clar primul act şi a terminat cu +15 pe tabelă, scor 23-8, un avantaj care avea să-i coste scump pe baschetbaliştii grupării în economia finală a jocului. Sfertul doi a fost unul mult mai echilibrat, în care gorjenii s-au apărat mult mai bine şi au fost ceva mai incisivi pe fază ofensivă. Actul doi s-a terminat la egalitate, scor 16-16. Sfertul trei a fost unul destul de echilibrat în ceea mai mare parte a timpului, dar cu un final mai bun pentru gazde, care şi-au  adjudecat şi secvenţa a treia a meciului cu 24-17, conform cronicii prezentate de csmtargujiu.ro. Ultimul sfert a fost unul în acre gorjenii au alergat să reducă din diferenţa de pe tabela de marcaj. CSM Târgu Jiu şi-a adjudecat sfertul de final cu 18-14, dar a pierdut confruntarea din Sala Transilvania din Sibiu, scor 79-59 pentru gazde. 

Concluzia antrenorului oaspeților a fost că echipa sa nu a mai prestat același joc bun. ”Am lăsat echipa adversă să intre în joc așa cum și-au dorit fără sa fim concentrați în apărare și cu foarte puține reușite iar când am încercat să jucîm ceva a fost prea târziu”, a precizat pentru site-ul oficial Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: