ACS Viitorul Târgu Jiu, dominată o echipă de Liga 3

ACS Viitorul Târgu Jiu a disputat vineri primul meci amical din perioada de pregătire, fiind la câteva secunde să piardă în fața celor de la Corvinul Hunedoara. Oaspeții din Liga 3 au dominat jocul și au condus pe tabelă până în ultimele minute, gazdele egalând în prelungiri.

Preluată de timișoreanul Călin Cojocaru, după despărțirea încă neelucidată de Florin Stîngă, ACS Viitorul Târgu Jiu a disputat vineri primul amical al iernii. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic din cadrul Complexului Municipal Târgu Jiu acolo unde a venit liderul neînvins din Seria a 9-a a Ligii 3, Corvinul Hunedoara, Scorul meciului a fost egal, 2-2, după ce hunedorenii au dominat jocul și au condus cu 2-1 până în ultimele minute.

Hunedorenii pregătiți de Florin Maxim au condus în două rânduri, prin reușitele lui Elton da Silva (11) și Andrei Hergheligiu (35), dar s-au văzut egalați în prelungiri, după golul, cu capul, izbutit de Florin Răsdan, din pasa lui Samuel Zimța, mijlocaș care în prima parte a sezonului din Liga 2 a jucat la Ripensia Timișoara. Claudiu Dragu egalase prima dată în minutul 19 după ce fostul jucător de la Pandurii, Elton da Silva, reușise să deschidă scorul. La oaspeți a mai jucat și un alt fost pandur, Nicolae Pîrvulescu, fost golgheter al echipei de tradiție din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: