Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au murit încercând să facă selfie-ul perfect

Selfie-urile şi alte imagini realizate special pentru a ţine conturile de social media active fac tot mai multe victime. Cadrul perfect înseamnă de multe ori expunerea la pericol. Sunt tineri care urcă pe vagoane de tren ori se filmează în timp ce conduc cu viteze amețitoare. Şi am văzut cum totul se poate termina cu o tragedie, notează digi24.ro. 

În ultimii 10 ani, aproape 400 de oameni din toată lumea au murit încercând să își facă selfie-ul perfect. Fie că s-au electrocutat, au făcut accident sau au fost atacați de animale sălbatice, cu toții au avut un singur gând: faima pe internet.

Pe lângă pozele făcute pe vagoane, țara noastră se confruntă și cu o altă problemă: live-urile la volan. Situația a fost atât de gravă în ultimii ani, încât legea a fost schimbată și amenzile mărite pentru cei care folosesc telefonul atunci când conduc.

Vizualizări: 6,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: