Au pierdut finanțarea pentru construcția unei grădinițe

Primăria comunei Mătăsari a pierdut o finanțare asigurată de Compania Națională de Investiții (CNI) pentru construcția unei crește pentru că terenul pus la dispoziție de către administrația locală era pre mic.

Asta rezultă dintr-un răspuns oferit de reprezentanții CNI consilierului local USR, Ion Buzărin: „În urma analizei documentelor puse la dispoziție de către beneficiar, a rezultat faptul că amplasamentului propus nu are lățimea necesară implementării proiectului de creșă. Acest lucru a fost comunicat telefonic și beneficiarului“.

Ion Buzărin, care ocupa funcția de viceprimar când s-a depus proiectul, susține că finanțarea a fost pierdută: „Finanțarea a fost pierdut deoarece termenul a trecut și s-a pus la dispoziție un teren care nu corespundea. Trebuia demolate niște anexe de pe acel teren, o fosă și un colț dintr-o școală care este închisă de mai mulți ani, deoarece acoperișul este degradat. Eu am depus proiectul la CNI și am trimis ridicarea topografică cu acel teren. Actuala conducere a primăriei ar fi trebuit să pună la dispoziție un alt teren ori să demoleze construcțiile existente. Cei de la Primăria a trimis ridicare topografică exact cum este acum“.

Primarul localității Mătăsari, Gheorghe Gașpar, nu a putut fi contactat pentru a-și prezenta punctul de vedere.

Vizualizări: 1,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: