Învață la țară, dar au școală modernă și condiții ca la oraș

Schimbare din temelii pentru o școală din comuna gorjeană Dănești. Școala Primară din Văcarea a primit o înfățișare nouă după ce a suferit reparații capitale.

În loc de sobele vechi din care ieșea fum, toalete vechi în fundul curții, pardoseală veche, săli reci și geamuri sparte ori acoperiș prin care ploua, micuții elevi care s-au întors, de luni, în bănci au găsit o școală complet schimbată.

Totul este nou. De la alee, la bănci. Copiii se bucură de două săli moderne, spațioase, ce nu vor mai fi încălzite cu sobe. În școală, a fost instalată o centrală modernă și copiii nu vor mai tremura de frig. Și WC-urile din fundul curții au fost înlocuite cu grupuri sanitare moderne, în interiorul clădirii. Și acoperișul a fost înlocuit așa că micii școlari și preșcolarii care învață aici au condiții ca în oraș.

Învățătoarea Lavinia Cernătoiu, un dascăl foarte dedicat meseriei, a publicat, pe Facebook, imagini cu noua școală: "Dupa ce a primit o noua înfățișare, Școala Primară Văcarea si-a deschis portile și s-a însufletit cu multa voioșie!
Succes, dragii mei!", a fost mesajul dascălului.

Galerie foto





Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: