Au plecat cu vacile la păscut şi nu s-au mai întors

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi, pe 21 octombrie, de o femeie de 42 de ani din Municipiul Târgu Jiu cu privire la faptul că fiul său Oancea Laurenţiu Constantin, de 25 de ani, din oraşul Novaci, în timp ce se afla cu bovinele la păşunat în zona Gării Bibeşti, din comuna Săuleşti împreună cu unchiul său din comuna Săcelu, a plecat în direcţia gării şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,65-1,70 m, greutate 65-70 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, drept, tuns scurt.

Semne particulare: la nivelul încheieturii de la mâna stângă, pe interior, o cicatrice provocată de o arsură, are deficienţe de vorbire şi auz.

De asemenea, persoana dispărută este încadrată în grad de handicap, suferind de hipoacuzie tip percepţie severă bilaterală cu tulburare de vorbire, sindrom amiotrofic membru superior stâng, oligofrenie gradul I cu tulburare de comportament.

La data plecării, Oancea Laurenţiu Constantin, era îmbrăcat în blugi de culoare neagră, geacă de fâş de culoare negru cu dungi albastre, căciulă tip fes, iar în picioare cizme de cauciuc de culoare albastră.  Acesta este cunoscut cu plecări frecvente de la domiciliu, ultima dată fiind pus în urmărire la data de 25 septembrie a.c..

Galerie foto


Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: