Au pregătit meniu special de sărbători

Spiritul sărbătorilor de iarnă se simte în toate serviciile sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, chiar dacă de această dată s-a impus respectarea măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus. Toți asistații au avut parte de câte un brad împodobit, dar și de multe alte cadouri.

Crăciunul a trecut, însă se apropie Revelionul. DGASPC Gorj anunță faptul că toți beneficiarii centrelor vor avea parte de un meniu special, așa cum avut și pe Crăciun.

”Ca de fiecare dată, de sărbători, meniul beneficiarilor din toate centrele subordonate DGASPC Gorj este compus din preparate tradiționale, respectiv: salată boeuf, sarmale cu mămăliguță și piftie, friptură de porc la tavă, dulciuri și fructe. Ne dorim ca toţi beneficiarii serviciilor sociale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  Gorj să simtă din plin spiritul sărbătorilor de iarnă şi să aibă parte de o atmosferă cât mai apropiată de cea familială”, transmit reprezentanții DGASPC Gorj.

Vizualizări: 645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: