Horoscop

Valabil pentru 1 august

Berbec: Poate faceţi o rezervare pentru week-end, sau ca să plecaţi în concediu, undeva departe, poate în altă ţară. Vouă vă reuşesc demersurile care ţin de spaţiul locuibil, poate reamenajaţi interiorul, vă ocupaţi de grădină, terasă, garaj, foişor aveţi multă treabă. 

Taur: Poate faceţi o întrunire de familie c-aveţi o nuntă, un botez, o aniversare în week-end sau în curând şi faceţi pregătiri. O s-aveţi rezultate bune la şcoală la examene, la interviuri, o să vă puteţi înscrie şi la nişte cursuri de vară, sau într-o tabără, ori poate pe copii îi trimiteţi. 

Gemeni: Relaţia de cuplu devine şi mai serioasă şi o să vă puteţi căsători până la sfârşitul anului, dacă vă doriţi acest lucru. Va-ngrijiti mai mult de voi, vă schimbaţi look-ul, faceţi puţin sport, vă compuneţi altă vestimentaţie, şi coafură, poate şi pentru că starea voastră e mult mai bună. 

Rac: Poate vă asociaţi cu nişte oameni să aveţi o activitate în timpul liber ca să vă destindeţi - poate practicaţi un sport. Vă faceţi planuri cu bătaie lungă şi o să descoperiţi resurse, suport, ca să vă puneţi în aplicare o idee, să fie un salt în carieră.

Leu: E momentul să vă-ngrijiți de sănătate, să vă duceţi la doctor, la analize, şi să vedeţi ce se-ntâmplă şi cu ai voştri. E posibil să luaţi nişte bani care să v-ajute să puteţi pleca pe undeva la sfârşitul săptămânii sau să vă luaţi ceva de care-aveați demult nevoie.

Fecioară: E posibil să luaţi un bonus, o recompensă financiară de la serviciu şi să vă echilibraţi din punct de vedere financiar. Are loc o întrunire cu nişte oameni care vă pot oferi sprijin într-o afacere, o să stabiliţi detaliile, şi o să treceţi la treabă cât de curând. 

Balanță: Familia are nevoie de ajutorul vostru, poate trebuie să faceţi nişte drumuri, să legalizaţi acte, să faceţi comisioane. Sunt câteva evenimente mondene săptămâna asta şi poate vă faceţi timp să treceţi un pic pe la fiecare, ca să reactualizaţi câteva dintre relaţiile de afaceri şi de prietenie. 

Scorpion: Poate strângeţi bani să plecaţi în vacanţă, să vă petreceţi vara împreună cu cineva care vă poate deveni şi partener de cuplu şi să vă căsătoriţi. Voi puteţi ataca obiective îndrăzneţe şi să daţi şi de sponsori pricopsiţi care să vă susţină proiectele, să avansaţi pe scara ierarhică. 

Săgetător: O să mai faceţi rost de nişte bani din particular şi o să puteţi ieşi mai des în oraş, în excursii. O prezenţă feminină vă poate scoate dintr-un impas şi să rezolvaţi ceva foarte impoprtant, să vă puteţi ocupa şi de alte aspecte care să v-aducă un confort mental. 

Capricorn: Relaţia cu partenerul de cuplu se rescrie, frumos, de data asta şi o să vă simţiţi în siguranţă, dispar ameninţările din aer. Nişte oameni se-arată interesaţi de o colaborare cu voi şi pare să fie pe gustul vostru, şi-o s-aveţi de câştigat - pare să fie o muncă de durată. 

Vărsător: E cineva nou apărut în peisaj care va atrage atenţia şi o să tatonaţi terenul ca să vedeţi dacă şi celelalt e interesat de voi. O să le puteţi cere şefilor nişte înlesniri, câteva zile libere, ca să rezolvaţi nişte chestiuni personale pentru că nu va mai descurcaţi cu timpul, în ultima vreme. 

Pești: Lucrurile, oamenii la care aţi visat vin spre voi şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut de-aici încolo, nu mai e nicio nebuloasă. O veste bună, poate va scoate cineva la masă în oraş, la un spectacol, promite să fie ceva de bun augur şi care să vă entuziasmeze, să vă dea idei, să fie inspirational. 

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: