Au reînceput lucrările de construire a unui grădinițe într-o comună din Gorj

Unitatea de învățământ, cu o arhitectură cu totul specială, în formă de semicerc, este realizată în proporție de 50%, deși lucrările au început încă din anul 2019.

Investiția aceasta a fost finanțată prin PNDL și are o valoare de 2 milioane de lei. Termenul de execuție a fost de un an de zile, numai că pandemia a blocat lucrările la acest obiectiv.

Grădinița cu program prelungit este construită în imediata apropiere a unei păduri din comună, iar preșcolarii vor avea aici o oază de verdeață. Construită în semicerc, în mijloc va fi amenajat un spațiu de joacă pentru preșcolari.

Autoritățile locale anunță că lucrările la această investiție s-au reluat și speră să fie gata în cel mai scurt timp.”S-au reluat lucrările la grădinița cu program prelungit. Investiția este finanțată prin PNDL, dar din păcate pandemia a blocat lucrările aici și suntem cu termenul depășit. A fost realizată în proporție de 50% și noi sperăm să se recupereze timpul pierdut în pandemie”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

Vizualizări: 1,687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: