Au transferat doi jucători deși spuneau că nu mai au nevoie!

Antrenorul Călin Cojocaru a spus că nu mai are nevoie de transferuri pentru partea a doua a sezonului pentru că nu vrea să strice omogenitatea echipei. La câteva zile după declarația aceasta clubul ACS Viitorul Târgu Jiu anunța perfectarea a două transferuri.

ACS Viitorul pare să fi scăpat de interdicția de a transfera jucători pentru că a anunțat deja două noi sosiri la echipă cu o zi înaintea meciului cu CSC Șelimbăr. Înainte de primul meci din Liga 2 din acest an, cei de la ACS Viitorul au comunicat că i-a înregistrat ca achiziții pe Ramzi Toure Idrissou (27 ani) și Daniel Bîrzu (21 ani).

Clubul l-a contrazis astfel pe antrenorul celor de la ACS Viitorul, Călin Cojocaru, care spunea săptămâna trecută că nu mai dorește alte transferuri pentru că nu vrea să strice omogenitatea din lot. Cojocaru lăsa să se înțeleagă că dorința sa de a nu mai face transferuri nu ar avea nici o legătură cu faptul că clubul a avut interdicție la transferuri: „Era o greșeală să aducem alți jucători pentru că în vară am adus foarte mulți jucători și acum dacă aduceam alții trebuia să îi integrăm. Cred că era o greșeală să mai aducem pentru că vrem să mergem pe omogenitate. Am vrut să aducem un număr 10 care juca mai multe posturi dar a primit o altă ofertă și a semnat între timp. Am foarte mulți jucători dar nu vreau să îi aducem doar să fie pe aici”, a spus atunci Cojocaru la Radio Infinit.

Cei doi evoluează pe poziția de fundaș central, iar antrenorul Călin Cojocaru vrea să întărească defensiva în lupta pentru evitarea retrogradării care va urma în partea a doua a sezonului.

Pentru a face posibile legitimările celor doi jucători, de care, conform spuselor antrenorului nu mai era nevoie, ACS Viitorul  a plătit datoriile către fostul jucător Felipe Acosta, de circa 40.000 de euro. Columbianul, care fusese adus de la Pandurii Târgu Jiu când pe banca echipei de tradiție a gorjenilor se afla chiar antrenorul Călin Cojocaru, a plecat între timp iar clubul a uitat să-l mai plătească. Ulterior a câștigat la FIFA plata drepturilor salariale și a obligat clubul să îi plătească datoria. Evident, Călin Cojocaru știa de acest lucru pentru că trecuse printr-o situație similară la Pandurii Târgu Jiu, club care a pierdut o serie de procese la FIFA cu jucătorii aduși de Călin Cojocaru la echipă.

Vizualizări: 1,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: