S-a spart ghinionul la Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova s-a impus în meciul disputat luni seară cu  FC Voluntari, scor 2-1. Antrenorul Ivaylo Petev a reușit astfel să aducă liniște la echipă în perspectiva meciurilor grele care vor urma.

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în runda cu numărul 27 din Liga 1. Meciul a fost unul haotic, cu două mari greșeli comise de Nicușor Bancu.

Universitatea Craiova a suferit în Bănie, în meciul cu FC Voluntari (2-1), dar a reușit să se impună cu puțin noroc. Antrenorul Ivaylo Petev a reușit astfel să aducă liniște la echipă în perspectiva a ceea ce va urma, o deplasare la Ploiești, și un meci acasă cu Rapid.

Meciul din Bănie a început cu un gol marcat de Baiaram, iar confruntarea părea a fi una fără mari probleme pentru gazde. Repriza a doua a adus însă un gol marcat din penalty de Robert Popescu, iar de acolo emoțiile au început pentru olteni.

Mitriță a centrat însă bine din lovitură liberă și Maldonado a înscris din apropiere. Ultima fază a meciului a adus un nou penalty pentru FC Voluntari. Totuși, după intervenția VAR, decizia a fost întoarsă și Universitatea Craiova s-a impus, 2-1, cu FC Voluntari.

Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: