Autocar cu o echipă de juniori, prăbușit de pe un pod

Un cumplit accident a avut loc luni în Brazilia unde un autocar care transporta o echipă de juniori s-a prăbușit de pe un pod. Accidentul s-a soldat cu patru morți și mai mulți răniți.

Cel puțin patru persoane au murit luni, 30 ianuarie, după ce un autocar ce  transporta membrii unei echipe de fotbal de juniori a căzut de pe un pod în estul Braziliei, a informat romanialibera.ro. Majoritatea victimelor erau adolescenți și făceau parte din echipele de juniori ale Vila Maria Helena, un club de fotbal juvenil din Rio de Janeiro.

Conform raportului pompierilor, printre morți se numără trei adolescenți, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, și un adult.  Răniții au fost transferați la spitalele din apropiere.

 „Șoferul a pierdut controlul vehiculului și a căzut de pe pod”, a declarat un membru al Poliției Federale de Autostrăzi din Brazilia.

Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineții de luni, în apropiere de municipalitatea Alem Paraiba, în statul Minas Gerais, când autobuzul a căzut de pe un pod de 10 metri, după ce șoferul a pierdut controlul vehiculului.

Echipa de fotbal juniori Vila Maria se întorcea victorioasă după ce participase la finala turneului Copa Nacional, unde obținuse titlul la U-18 și locul al doilea la U-16.

Vizualizări: 1,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: