Competiţie de skandenberg. Cel mai puternic român vine la Târgu Jiu

Gorjenii cu braţe de fier au acum posibilitatea să se dueleze într-o competiţie de skandenberg. Întrecerea sportivă va avea loc duminică, 6 mai, în centrul comercial Shopping City Târgu Jiu. Invitatul special al evenimentului este Radu Valahu, multiplu campion la acest sport şi considerat cel mai puternic român.  

Competiţia de skandenberg este organizată de Asociaţia Română de Skandenberg „Braţ de Fier”. Gorjenii interesaţi să participe la întrecerea de duminică pot să se înscrie la concurs la adresa de email: [email protected] sau direct la biroul Info Desk, situat la parterul centrului comercial.

„Desfăşurare de forţe la Shopping City Târgu Jiu – se caută un braţ de fier! Dacă eşti curajos şi vrei să îţi încerci puterile vino şi tu la competiţia de Skandenberg. Demonstrează că ai pumnul de fier şi poţi fi tu cel care câştigă înfruntarea şi va primi premiul!”, au anunţat reprezentanţii Shopping City Târgu Jiu.

Competiţia în care îşi vor măsura forţa braţelor cei mai puternici gorjeni va începe la ora 17:00. Invitatul special al evenimentului este uriaşul Radu Georgescu, cunoscut sub numele de scenă „Valahu”, renumit showman român, dar şi multiplu campion la skandenberg. Este considerat cel mai puternic om din România, după ce a tras avioane, bărci şi chiar vagoane de tren.

Competiţia este structurată pe trei categorii de greutate pentru bărbaţi: până în 75 kg, între 75 şi 95 kg şi peste 95 kg. Va fi şi o categorie pentru femei. Întrecerea sportivă va dura între 2 şi 4 ore. Cei mai buni participanţi vor fi premiaţi de organizatori. Vor fi acordate recompense primilor trei clasaţi din fiecare categorie, în total 12 premii.

Motreanul Augustin Ion Manţog este unul dintre cei mai buni sportivi la skandenberg. Anul trecut a obţinut titlul de dublu campion naţional şi dublu vicecampion european la skandenberg, categoria Grand Master Men. Titulatura de „dublu” vine de la faptul că luptă la ambele braţe.

Vizualizări: 2,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: