Autoritățile din Dănești au început lupta cu ambrozia

Anual, ambrozia produce probleme autorităților locale din comuna Dănești. Spre deosebire de alte localități din județ, aici această problemă este luată în serios de autorități.

În comuna Dănești a început lupta cu ambrozia, dar și cu vegetația de pe marginea drumurilor, anunță primarul Mădălin Paliță. ”Am început lupta cu ambrozia și cu vegetația inestetică crescută de-a lungul drumurilor comunale, sătești și județene. Fiecare sat, fiecare stradă, fiecare uliță va fi curățată astfel încât să capete un aspect plăcut și îngrijit. Pentru început facem intrările în comună, respectiv satele Bucureasa, Botorogi, Ungureni, Șasa și apoi restul satelor”.

Pentru a se asigura că totul este în regulă și nu va scăpa nicio ambrozie netăiată, primarul le cere cetățenilor să sesizeze dacă nu se intervine în anumite zone. ”Dacă trece cositoarea pe ulița dumneavoastră și nu face curățenie corespunzător sau nu intră deloc pe ulița unde locuiți, vă rog să înștiințați imediat primarul pentru remedierea situației”, transmite primarul Mădălin Paliță.

Vizualizări: 549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: