O comună din Gorj va avea creșă

Autoritățile locale din comuna Bălești au reușit să obțină o finanțare pentru construirea unei creșe din localitate prin Compania Națională Investiții (CNI). Vorbim de o investiție de 2, 5 milioane de euro, iar creșa ce va fi construită aici se numără printre cele 120 finanțate în toată țara de către  CNI.

La nivelul județului Gorj vor fi construite două creșe cu finanțare prin Compania Națională din Investiții. Este vorba de una care se va face în comuna Mătăsari și una la Bălești.

”Am depus și noi o solicitate la Compania Națională de Investiții pentru construirea unei creșe și ni s-a aprobat cererea. La Bălești va fi realizată una din cele 120 de astfel de unități de învățământ realizate la nivel național cu o valoare de aproximativ 2.500.000 de euro. Investiția este bine venită mai ales că noi nu avem creșă în comună decât grădiniță cu program prelungit și after –school. Fiind aproape de oraș majoritatea părinților care lucrează la Târgu Jiu nu au cu cine să lase copiii”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul din Bălești.

Vizualizări: 4,895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: