Autospeciala poliției, lovită cu parul

Un echipaj de poliție care s-a deplasat duminică la Romanești, pentru stingerea unui conflict între doi frați, a fost atacat cu bâta. Polițiștii nu au fost loviți, dar autospeciala poliției are geamurile laterale și girofarul sparte.

“Unul dintre cei doi frați ar fi provocat avarii unei autospeciale de poliție. Cercetările sunt în derulare”, a transmis IPJ Gorj.

Agresorul a fost imobilizat de forțele de ordine, dar a fost recalcitrant până în ultimul moment.

actualizare: Conflictul a avut loc pe raza comunei Drăguțești, sat Cîrbești. Un bărbat de 52 de ani, din satul Cîrbești, în timp ce se afla la domiciliul fratelui său în vârstă de 56 de ani, din aceeași localitate, în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, l-ar fi lovit pe acesta și pe soția sa de 53 de ani, cu un obiect contondent din material lemnos.

"Ulterior, bărbatul de 52 de ani s-a deplasat la autospeciala cu care polițiștii se deplasaseră la fața locului și a lovit cu obiectul contondent în cauză autospeciala de poliție, provocând mai multe avarii. De asemenea, agresorul i-a amenințat cu moartea și cu acte de violență pe trei dintre polițiștii care interveniseră la fața locului", a transmis IPJ Gorj.

La intervenție au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Biroului Rutier și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și ultraj.

Vizualizări: 4,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: