Vezi ce magazine aplică reduceri în această perioadă

Magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte din Târgu Jiu aplică după perioada sărbătorilor de iarnă reduceri la majoritatea produselor pe care le comercializează. Buticurile vor aplica reduceri de până la 70% pentru a vinde colecţiile de iarnă şi nu numai. Trei firme din domeniu au anunţat deja la primăria municipiului Târgu Jiu că vor aplica reduceri la produse până în luna aprilie a acestui an.

Începând cu 15 ianuarie şi până în 15 aprilie anul acesta, magazinele din oraş pot avea reduceri începând cu 40% până la 70%. La primăria municipiului Târgu Jiu numai trei astfel de societăţi au anunţat reduceri în perioada următoare. Magazinele pot vinde îmbrăcăminte şi încălţăminte, după ce notifică primăria cu privire la perioada de soldare. În acest interval, comercianţii îşi pot stabili o durată maximă de 45 de zile în care îşi pot comercializa produsele la preţ redus. Reducerile pot fi aplicate numai produselor nealimentare, a căror desfacere are caracter sezonier, cum ar fi confecţii, marochinărie, tricotaje, încălţăminte sau articole sportive. ”Comercianţii au obligaţia să depună o notificare la primărie cu 15 zile înainte de a aplica reducerile. Până în prezent sunt trei societăţi, dintre care una cu două puncte de lucru în Târgu Jiu. Perioada în care ei pot aplica reduceri este 15 ianuarie-15 aprilie”, a spus Lavinia Petriţa, purtătorul de cuvânt al primăriei Târgu Jiu.

Printre firmele care au notificat până în prezent primăria Târgu Jiu că vor aplica reduceri se numără H&M şi Preţuri Pentru Tine SRL. Chiar dacă notifică sau nu primăria, magazinele din mall afişează reduceri de până la 70% atât la îmbrăcăminte, cât şi la încălţăminte. Comercianţii care nu respectă dispoziţiile legale privind vânzările de soldare pot fi amendaţi cu sume între 2.000 şi 10.000 de lei. De asemenea, cei care vând produse de sezon la preţ redus fără să notifice primăria, pot primi amenzi între 200 şi 1.000 de lei, potrivit legii.

Vizualizări: 2,955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: