Avantajele aplicării pentru un credit online la CreditPrime

Există situații în care problemele financiare necesită o soluționare imediată - este nevoie de bani anume azi, chiar acum. Nu este cazul să te adresezi la bancă - colectarea certificatelor și așteptarea răspunsului privind creditarea pot lua câteva zile. În plus, nu este nici o garanție că va fi un răspuns pozitiv. Pe lângă asta, băncile nu operează cu sume mici, iar condițiile de creditare pot fi incomode pentru debitor.

Problema este soluționată de organizațiile de creditare nebancare. Printre liderii unor astfel de instituții în România se numără compania CreditPrime. Aici împrumuturile se oferă rapid, la distanță, în condiții simple și clare. 

Vom afla care sunt avantajele companiei CreditPrime, cum se obține un credit la această organizație, ce oferte de credit sunt disponibile pentru clienți.

 

Creditarea nebancară online resprezintă actualitatea și avantajul zilei de azi

Până nu demult creditele bancare erau, practic, singura modalitate de soluționare a problemelor financiare. Însă în ultimii ani situația s-a schimbat - cetățenii români au opțiuni alternative de creditare. Să folosești serviciile unor astfel de companii este simplu, comod și, uneori, mai profitabil decât în cazul produselor bancare tradiționale. În unele cazuri, împrumuturile nebancare sunt singura modalitate de a obține bani atunci când sunt necesari urgent.

Enumerăm principalele avantajele ale organizațiilor de acest fel:

● nu va trebui să așteptați mult decizia privitor la alocarea creditului – timp de maxim o oră veți afla dacă veți primi împrumutul sau nu;

● nu trebuie să mergeți la oficiu să discutați cu managerii serviciile se solicită la distanță și sunt disponibile de pe orice dispozitiv cu acces la internet;

● puteți lua un credit 24/7 – majoritatea companiilor de creditare nebancare lucrează non-stop;

● nu va trebui să adunați un pachet de documente și adeverințe care să ateste solvabilitatea și statutul social – aveți nevoie doar de cartea de identitate;

● nu se va cere să atrageți garanți și să prezentați un gaj – serviciile de creditare nebancară nu au nevoie de astfel de instrumente de nivelare a riscurilor;

● organizațiile nebancare oferă credite pentru sume mici, iar perioada de creditare este determinată însuși de client. 

Pentru că IFN este nevoit să concureze nu doar cu băncile, dar și cu alte companii de același tip, astfel de organizații oferă clienților noi cele mai profitabile condiții pentru produse. De exemplu, la CreditPrime primul împrumut se oferă cu 0% în primele 30 de zile de utilizare. Această companie are și alte oferte exclusive, despre care veți afla în următoarele secțiuni.

Scurtă prezentare generală a companiei CreditPrime

Compania CreditPrime s-a poziționat din start drept un serviciu maxim accesibil pentru toate categoriile de populație. Timp de câțiva ani de activitate această organizație a atins nivelul de frunte pe piața împrumuturilor rapide. 

Acum ea reprezintă nu doar o modalitate alternativă de soluționare a problemelor financiare, ci un ecosistem complet, aflat permanent în dezvoltare. Multiplele recenzii pozitive ale companiei CreditPrime, pe care le puteți găsi pe site-uri și forumuri independente, dar și pe rețele de socializare și mesagerii, confirmă reputația impecabilă a companiei.

Aici împrumuturile sunt oferite online - site-ul este construit astfel încât nici cei care folosesc astfel de servicii pentru prima dată să nu întâmpine dificultăți. Funcționalitatea este intuitivă, iar navigarea comodă și bine gândită. Există aplicație mobilă pentru dispozitive cu sistem de operare Android sau iOS – software-ul facilitează și mai mult accesul la servicii. La o aplicare repetată clienții obțin un credit aproape instant.

Produsul inovator de la CreditPrime constă într-o linie de credit pentru o perioadă de 2 ani, accesibilă tuturor clienților. Practic, acesta este un portofel electronic, pe care îl puteți folosi în orice clipă. Debitorul folosește suma în limita stabilită, după care efectuează plata lunară și rambursează datoria în termenul stabilit. Imediat ce banii au fost returnați, îi puteți folosi din nou. Asta înseamnă că aveți bani la îndemână atunci, când aveți nevoie de ei. Un astfel de format vă permite să gestionați cheltuielile și să nu luați un credit mai mare decât suma de care aveți nevoie.

Serviciul mai are și alte avantaje:

● procesare rapidă a solicitării de împrumut examinarea cererii nu depășește 15 minute;

● după aprobare fondurile sunt transferate pe cardul bancar instantaneu;

● regim de lucru non-stop – fără zile de odihnă sau sărbători;

● se oferă în baza cărții de identitate – sistemul de scoring automatizat verifică de sine stătător nivelul de venituri prin intermediul serviciului fiscal;

● mprumutul poate fi luat în numerar la oficiile BCR (la prezentarea cărții de identitate);

● serviciul de asistență competent, disponibil oricând – specialiștii răspund detaliat la orice întrebare și oferă, la necesitate, instrucțiuni pas cu pas.

Compania evaluează nivelul de solvabilitate a clientului în baza parametrilor obiectivi și nu oferă sume care ar putea deveni o povară de credit anevoioasă pentru acesta. CreditPrime are în calitate de misiune construirea unor relații de încredere și pe termen lung, benefice pentru ambele părți.

 

Promoții și oferte exclusive de la CreditPrime

Opiniile utilizatorilor despre creditele CreditPrime demonstrează că aplicarea pentru împrumuturi la această organizație este nu doar comodă, dar și profitabilă. Chiar acum aici se desfășoară promoția „500 de motive să retragi bani”.

Toți clienții care au deschisă o linie de credit și o folosesc, devin automat participanți la extragere. Săptămânal, miercurea, generatorul de numere aleatorii alege doi participanți care devin câștigători și primesc câte 500 de lei fiecare.

Recent compania a desfășurat o altă promoție – „Vacanță la credit de 1 lună”. Conform condițiilor, participanții care au luat un împrumut într-o anumită perioadă, au avut posibilitatea să nu achite dobânda timp de 30 de zile.

Astfel de oferte sunt o parte importantă a politicii de marketing a companiei. Cu cât mai mulți clienți loiali are CreditPrime, cu atât mai mult crește popularitatea organizației în rândul populației. Asta înseamnă că un număr și mai mare de cetățeni  vor folosi acest serviciu actual și comod, pentru a-și soluționa problemele financiare.

Vizualizări: 431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: