Bahmuțeanca despre Maria Constantin: O tinerică dornică de afirmare

Divorțul gorjencei Maria Constantin de fostul sportiv Marcel Toader este cel mai comentat subiect al verii. Fosta solistă de la “Doina Gorjului” a devenit un personaj monden, vânat de paparazzi. Lumea mondenă își dă cu părerea despre motive, cei mai mulți spunând că vinovăția este undeva la mijloc.

Mai multe vedete de televiziune au comentat divorțul Mariei Constantin. Adriana Bahmuțeanu, realizatoare de emisiuni mondene, a descris destul de plastic acest cuplu: “...toată lumea mă întreabă ce părere am despre divorțul anului sau dacă am auzit că s-a rupt filmul între o tinerică cântăreață dornică de afirmare și ginerele tomnatic, cu alura de playboy, aflat la a nu știu câta tentativă de a jura credință veșnică în numele celulei de bază”. Bahmuțeanu, și ea specialistă în divorțuri, crede că persoanele care se căsătoresc greșesc că nu discută de la început, sincer, despre așteptări, ci pornesc de la premisa că o căsătorie implică fidelitate, împărțirea cheltuielilor și a muncilor casnice.

Mircea N. Stoian îi cunoaște pe cei doi protagoniști ai divorțului și dă de înțeles că ambii sunt de vină. ”Maria Constantin e acuzată că și-a înșelat soțul, că are un copil pe care nu și-l crește, că are amanți. Marcel este acuzat că a avut mai multe neveste și că a trăit pe seama lor. Există greșeli și de o parte, și de alta. Cert este că lupul își schimbă părul, dar năravul ba! Marcel este un om intransigent, iar intransigentul ăsta depășește uneori limitele normalului. Maria este o cântăreață dornică de afirmare, care își dorește să stea în față”, a declarat Mircea N. Stoian pentru cancan.ro.

Dan Capatos a spus și el că fostul sportiv şi artista au lucruri să-şi reproşeze unul altuia şi că adevărul este undeva la mijloc. Și cântăreața Sorana, care îi știe bine pe amândoi, crede că Marcel Toader suferă și dă de înțeles că atacurile pleacă de la acesta. "Când bărbatul e puţin nervos, tu, femeia, trebuie să fii persoana care îl calmează", a declarat Sorana la un post de televiziune.

Vizualizări: 11,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: