Horoscop

Berbec

Sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu cineva aflat în străinătate. Tensiunile cu ceilalţi sunt accentuate. Divergenţa opiniilor şi mentalităţile diferite vă creează disconfort şi astfel vă este dificil să comunicați sau să participați activ la discuţii. Relaxați-vă şi deschideţi-vă mintea şi sufletul!

Taur

Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe, datorii de tot felul. Este posibil să apară îngrijorări vizavi de bugetul comun cu partenerul de viaţă. Trasați un plan de cheltuieli pentru următoarele patru săptămâni şi urmați-l îndeaproape. Vă veți descurca onorabil cu toate.

Gemeni

O zi cu multe răscoliri în plan partenerial, însă priviți partea plină a paharului şi învăţați din fiecare situaţie comună cu ceilalţi. Sfaturi bune şi ajutor necondiţionat primiți de la membrii familiei, astfel că ar fi bine să împărtăşiți cu aceştia fiecare neplăcere pe care o întâmpinați. După-amiază, rezervaţi-vă momente pentru a evalua, în linişte, evenimentele zilei.

Rac

Aveți spor în treburile de la serviciu, iar colaborarea cu colegii aduce beneficii şi pentru dumneavoastră şi pentru ei. Totuşi aveți grijă şi dozaţi-vă eforturile. Sănătatea este precară pe segmentele ficatului, astfel că aveți nevoie de odihnă mai multă. Este posibil să vă gândiți la consultaţii şi analize medicale. Oricum, o vizită la medic v-ar prinde bine.

Leu

Discuţiile cu cei dragi sunt importante, aşa încât ascultați cu atenţie şi evitați să formulați opinii sau concluzii. Neînţelegerile pornesc de la bani, în special de la veniturile din segmentul muncii. Este posibil ca ceilalţi să dorească să-i sprijiniți financiar mai mult. Stabiliți nişte limite materiale clare până la care puteți şi vreți să-i ajutaţi.

Fecioară

Interesantă zi în plan domestic. Aveți şanse să desfăşurați treburi domestice, să discutaţi cu rudele sau să planificați vizite în locurile natale. Unii membri ai familiei vă vor provoca, fie pe teme patrimoniale, fie pe discuţii vechi legate de concepţii şi principii legate de familie şi implicaţiile ei. Ascultați şi părerile celorlalţi, dar susţineţi-vă punctele de vedere cu dovezi palpabile.

Balanţă

Multe informaţii primiți astăzi pe căi mai puţin obişnuite. De la subiecte cotidiene banale, până la informaţii de anvergură legate de sănătate sau de domeniul financiar, totul se amestecă într-un carusel destul de greu de urmărit. Spre seară, rezervaţi-vă momente pentru a analiza cele aflate astăzi.

Scorpion

Sunt posibile cheltuieli neaşteptate, fie pentru nevoile cotidiene, fie pentru o călătorie îndepărtată sau pentru un prieten aflat departe de graniţele ţării. Ar fi bine să vă chibzuiți atent bugetul şi să nu forţați nota. Tendinţa de a cheltui pe nimicuri este mare şi păguboasă. Este momentul să învățaţi să vă administrați mai eficient resursele.

Săgetător

Stările de spirit sunt fluctuante, astfel că este mai dificil să vă implicați în activităţi de anvergură sau în discuţii importante. Emotivitatea este ridicată, existând riscul să gafați serios, mai ales dacă vă implicați, fără să fiți rugat, în treburile altora. Liniştiți-vă şi orientaţi-vă eforturile numai spre sarcinile personale.

Capricorn

Ziua favorizează discreţia şi dialogurile tăinuite cu persoanele din anturajul apropiat. Se pare că acum vă confruntaţi cu multe idei şi concepţii care s-au dovedit neprofitabile în ultima vreme. Aveți nevoie de o schimbare radicală de mentalitate. Folosiți contextul astral de astăzi şi contemplați relaţiile şi situaţiile în care sunteți implicat.

Vărsător

Sunteți tentat să apelați la prieteni sau la persoanele care vă susţin în plan profesional. Alegeţi-vă cuvintele şi gesturile cu grijă, deoarece unii vă pot sancţiona chiar şi pe banalităţi. Segmentul acesta relaţional se află într-un con de umbră, astfel că este posibil să nu obţineți rezultatele scontate.

Peşti

Sunt şanse să întâlniți persoane importante cu funcţie, atât la serviciu, cât şi în alte contexte oficiale. Dialogurile cu aceste persoane vă aduc pe de o parte lămuriri vizavi de prestaţia de la locul de muncă. Însă, pe de altă parte, informaţiile vehiculate astăzi vă vor ajuta să vă formați o vedere de ansamblu a situaţiei socio-profesionale în care vă aflați.

Vizualizări: 1,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: