Băieţelul din Bumbeşti Jiu va fi operat la ochi

Băiețelul de 3 ani și jumătate din Bumbești Jiu lovit la un ochi după un incident într-unul din parcurile de joacă din oraș va fi operat marți la București, primarul Constantin Bobaru anunțând că a ajutat familia atât cu bani, cât și cu mașina necesară deplasării spre capitală.

Edilul spune că s-a îngrijit încă de la început ca Dănuț Tudor să nu rămână cu probleme în urma incidentului respectiv, acum el confirmând și că familia băiatului a fost ajutată financiar. „Copilul va fi marți la București pentru că am pus la dispoziție o mașină și un asistent social, care se va deplasa și el la clinica de specialitate pentru a discuta cu medicul de acolo. Prioritatea numărul 1 pentru mine este recuperarea completă a copilului. Cu familia am mai discutat pentru că au avut interesul până am eliberat un ajutor de urgență de 2500 de lei. Am mai avut ceva discuții după ce am dispus monitorizarea copilului. Împreună cu Direcția pentru Protecția Copilului Gorj am făcut acest lucru. Un raport de vizită a fost făcut săptămâna trecută și dumnealor erau foarte deranjați că acum două săptămâni am verificat la domiciliu situația minorului. Asta după ce, încă de la început, dumnealor m-au întrebat dacă le dau bani și când le dau”, a menționat primarul.

Un român din Anglia, care a strâns bani pentru copilul din Bumbeşti Jiu, a avut de asemenea suspiciuni că interesul material este mai presus decât sănătatea copilului.

Vizualizări: 1,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: