Bălăşoiu a făcut şedinţă la CE Turceni. Călinoiu şi Cârciumaru au lipsit!

Constantin Bălăşoiu, coordonatorul proiectului CEO, nu a venit ieri la Târgu Jiu în ciuda faptului că primarul municipiului Florin Cârciumaru anunţase vineri că Bălăşoiu ar fi cerut o amânare a întâlnirii pentru ieri. Bălăşoiu nu a venit la Târgu Jiu, dar a fost la Turceni. Se pare că a avut loc o şedinţă la CE Turceni la care a participat sindicalistul Marin Condescu, directorul Daniel Burlan, echipa de directori susţinută de Bălăşoiu, şi liberalul Dian Popescu. Mesajul îndreptat spre Bălăşoiu a fost acela că echipa prezentată de el nu este pe placul celor de la Gorj. Oricum, lucrurile par să nu fie bătute-n cuie mai ales că cei patru directori nu au fost încă validaţi de Consiliul de Supraveghere.  

Echipa lui Constantin Bălăşoiu nu este pe placul autorităţilor locale. Ieri a fost o şedinţă la CE Turceni de la care au lipsit Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru.  Interesant este că președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu, a declarat că nu ştie să fi fost programată o astfel de întâlnire. Călinoiu nu ştia nici de întâlnirea de la Târgu Jiu. Judecând după declaraţiile acestora, pesediştii nu mai sunt dispuşi să rezolve problema la nivel local, ci la Bucureşti. ”Nu ştiu despre ce întâlnire este vorba, nu ştiu să fi fost aranjată o astfel de întâlnire și nu văd de ce ar veni Bălășoiu la Târgu Jiu. Noi nu ne amestecăm în treburile CEO, cine a încâlcit lucrurile să le descurce acum”, a declarat Ion Călinoiu.

Vine, nu mai vine…

Cel care a dat sfoară-n ţară că vine Bălăşoiu la Târgu Jiu a fost Florin Cârciumaru. După ce conducerea Uniunii Social Liberale din Gorj a fost acuzată că și-ar fi dat girul pentru echipa propusă de Bălăşoiu, Cârciumaru a intervenit telefonic și a spus că l-a chemat la discuții pe directorul CE Craiova şi că întâlnirea va avea loc vineri. Bălăşoiu nu a venit vineri la Târgu Jiu, Cârciumaru explicând că acesta ar fi cerut o amânare a discuţiilor pentru luni, 21 mai. Nici ieri, acesta nu a binevoit să vină la discuţii.

Surse neoficiale din interiorul Complexului Energetic Turceni susţin că o astfel de şedinţă ar fi avut loc ieri la complex, la aceasta luând parte Constantin Bălăşoiu şi echipa sa, Dian Popescu din partea USL și Marin Condescu, preşedintele FNME. Dian Popescu şi-ar fi menţinut încă o dată ideea că nu este de acord cu echipa propusă de Bălăşoiu însă contactat telefonic, nu a confirmat participarea la o astfel de întâlnire. Acesta a declarat că a fost la Turceni dar pentru a se întâlni cu primarul oraşului, Ion Iordache. ”Nu a fost nicio şedinţă, nu aveam eu ce să caut din partea USL că eu nu reprezint USL-ul decât în compania domnului Cârciumaru. Am fost la Turceni dar am fost să mă întâlnesc cu primarul de acolo”, a spus Dian Popescu.

ECHIPĂ

Complexul Energetic Oltenia urmează să fie condus de Constantin Bălăşoiu, director CE Craiova, Sorin Alecu, Veronica Nica, Vasile Ogârlaci, toţi cu funcţii de conducere în CE Craiova, şi Laurenţiu Ciurel, fost director la CE Rovinari. Cert este că lista nu a fost încă validată de Consiliul de Supraveghere. Oricum, chiar dacă nu va fi aceasta echipa, tot Bălăşoiu este cel care va alege oamenii.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: