Balul Liceelor, amânat pentru vineri. Cine sunt concurenţii!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu a amânat evenimentul Balul Liceelor, manifestare care trebuia să aibă loc joi seara. Motivul este acela că data de 24 martie a fost declarată zi de doliu naţional, în memoria victimelor atentatelor care au avut loc recent în Belgia. Cei mai frumoşi dintre cei mai frumoşi liceeni vor concura vineri, 25 martie, la un restaurant de pe Insuliţa de pe Jiu.

 Circa 800 de invitaţii au distribuit reprezentanţii Universităţii "Constantin Brâncuşi" (UCB) din Târgu Jiu pentru cei interesaţi să ia parte la Balul Liceelor, ediţia I. Evenimentul trebuia să aibă loc joi, însă a fost amânat. Invitaţiile rămân valabile, au spus reprezentanţii UCB. "După cum se ştie, ziua de joi, 24 martie, a fost declarată zi de doliu naţional în memoria victimelor de la Bruxelles, suntem solidari cu acestea şi respectăm acest moment. Prin urmare am hotărât amânarea Balului Liceelor pentru vineri seară, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, unde îi aşteptăm pe toţi cei care au fost invitaţi la acest eveniment", a declarat Ștefan Ghimiș, prorector UCB.

Doisprezece tineri liceeni care au câştigat titlurile de Miss sau Mister la nivelul unităţilor şcolare în care studiază s-au înscris la Balul Liceelor organizat de universitatea din Târgu Jiu. S-au înscris în competiţie tineri care studiază la liceele din Târgu Jiu, dar şi la unitatea de învăţământ preuniversitar de la Țicleni. În cadrul acestui concurs există o secțiune în care va fi premiat concurentul care a primit cele mai multe like-uri pe facebook.

Concurenţii la Balul Liceelor sunt: Ionela Adina Mîțu - Colegiul Economic, Bianca Lucia Cojocaru - Colegiul Național "Tudor Vladimirescu", Talida Dragomirescu - Colegiul "Gheorghe Magheru", Denisa Popescu - Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu", Ramona Roxana Dumitru - Liceul cu Program Sportiv, Alexandra Zaharia - Liceul Energetic.

În ceea ce privește titlul de Mister din cadrul Balului Liceelor, candidații sunt: Marian Robert Barb - Colegiul Economic, Lucian Budulan - Colegiul Național "Tudor Vladimirescu", Robert Saraolu - Colegiul Tehnic "General Gheorghe Magheru", Ștefan Ciorăscu - Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu", Cosmin Andrei Trocan - Liceul Tehnologic Țicleni, Ștefan Denis Ciobanoiu - Liceul Energetic.

Tinerii care vor câştiga primele locuri în cadrul acestei competiţii vor fi premiaţi de sponsorii evenimentului.  

Vizualizări: 2,105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: