Bancuri

Trei ţărani se mută la oraş. După 3 luni, ei se întâlnesc şi încep să-şi povestească cum s-au adaptat la oraş…

Primul:
- Bă, e rău la oraş, mă, cu scările. La noi numai urcai câteva scări şi ajungeai

în casă. Aici tre’ să urc numai în zig-zag.

Al doilea:

- Bă, eu am probleme cu apa. La noi era apă la fântână, scoteai apă frumos din fântână şi beai apa, aici după ce trag apa, până bag capul în toaletă….

Al treilea: – Bă, eu am probleme cu vecinii. Când mă întorc pe la 3  noaptea, cum stau la etajul 8… ajung în faţa liftului şi acolo scrie clar: “Pentru 4 persoane”….aşa că trezesc încă 3 vecini ca să pot urca…

...............................

Un francez vrea să testeze dacă scoţienii sunt chiar aşa de zgârciţi precum se spune. Aşa că se decide să plece în Scoţia. Trece graniţa Scoţiei şi printr-un sătuc i se face sete. Îşi ia inima în dinţi şi bate la uşa unei case. Îi iese în întâmpinare un moş. Francezul îi cere apă. După jumătate de minut moşul vine cu un bol plin cu lapte.

Francezul savurează jumătate din castron după care spune:

- Dar voi nu sunteţi zgârciţi deloc! Ce se vorbeşte nu este adevărat! Am cerut apă şi am primit un bol cu lapte. Mulţumesc!

- Ei, băiete. Cu plăcere! Na, nimeni nu mai vroia să bea laptele ăla că acolo sa înecat un şobolan.

Francezul scapă bolul din mână la auzul acestor vorbe. Moşneagul îl dojeni:

-         După ce că eu ţi-am dat lapte tu îmi şi spargi oala de noapte a bunicii?

...............................

Un tip firav stătea într-un bar cu o bere în faţă. Apare un şmecher, îi dă două palme, îi ia berea şi o dă pe gât. Ăsta firav începe să plângă, să se tăvălească pe jos.

-Ce ai, mă? Plângi pentru o bere, aşa bărbat eşti tu?

-Cum să nu plâng? De dimineaţă m-a părăsit nevasta, mi-a golit contul din bancă şi mi-a luat tot din casă. După-amiază îmi pierd slujba, încerc să mă arunc în faţa trenului, dar o ia pe altă linie, încerc să mă spânzur şi se rupe funia, încerc să mă împuşc şi se blochează pistolul. Cu ultimii bani, îmi cumpăr o bere, torn otravă în ea şi vii tu şi o bei…

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: