Chinezii deschid o nouă afacere la Târgu Jiu

O familie de chinezi a demarat o investiţie în Gorj. Nu este vorba de afaceriştii care intenţionau să realizeze un nou grup la Termocetrala Rovinari, ci de nişte doi soţi originari din China care au început demersurile pentru realizarea unui supermarket non-alimentar în Piaţa 9 Mai din municipiul Târgu Jiu. Aici vor fi comercializate fel de fel de produse, de la încălţăminte şi îmbrăcăminte până la obiecte de uz casnic şi mobilier. Supermaketul „China Shop” va fi deschis la începutul lunii august.

Supermarketul chinezesc va funcţiona în Complexului Comercial Favorit din Piaţa 9 Mai din Târgu Jiu, la etaj. Cin Huang Jing Jing împreună cu soţul său au fost cei care au demarat această investiţie. Cin a povestitit că a venit în România în urmă cu circa 3 ani şi a deschis un magazin en-gross în Bucureşti, iar acum vrea să vândă produse chinezeşti, en-detail, în Târgu Jiu, pentru că aici a găsit locaţia perfectă, spune Cin. Supermarketul va fi deschis începând de luna august, iar clienţii vor putea să cumpere de aici fel de fel de produse non-alimentare.

Pentru punerea în funcţiune a acestui magazin, afaceriştii chinezi fac şi angajări. Pentru început au nevoie de 6-7 persoane. O parte din personal a fost deja recrutat. „Vrem să deschidem supermarketul de la 1 august. Vom vinde haine, încălţăminte, multă marfă, de toate, mai puţin mâncare. Marfa provine din China. Facem şi angajări, căutăm atât bărbaţi, cât şi femei. La selectarea personalului vom ţine cont şi de experienţa pe care o are fiecare candidat. La început vom oferi un salariu mai mic, dar dacă în timp se va dovedi că sunt muncitori salariile pot ajunge şi la 2000 de lei. Vor lucra 6 zile pe săptămână. La Bucureşti avem magazin de haine, vindem en-gross. Aici am vrut să deschid un magazin în care să vindem la bucată. Aici am găsit spaţiul potrivit, mie îmi place”, a spus Cin Huang Jing Jing.

În spaţiul care este pregătit în prezent pentru realizarea marketului „China Shop” a funcţionat până nu de mult un magazin Stockhouse, unde erau comercializate şi produse marca Leonardo. Numai că acest magazin s-a mutat în altă locaţie. La închiderea magazinului produsele au fost vândute cu 70% reducere.  Complexul Comercial Favorit este deţinut de omul de afaceri Ion Glăman.

Vizualizări: 4,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: