Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bărbatul mort în incendiu, bătut de iubită

Amănunte înfiorătoare au ieșit la iveală în cazul bărbatului de 47 de ani care a murit marți seara într-un incendiu care a cuprins un apartament din Târgu Jiu, de la parterul unui bloc din str. Comuna din Paris.

Cu câteva ore înainte de incendiu, un vecin a sunat la 112 pentru a anunța că în apartamentul cu pricina are loc un conflict. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că bărbatul ar fi fost agresat de femeia de 38 ani, proprietara apartamentului.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat, ci s-a întors la locuința de pe strada Comuna din Paris. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

După doar câteva ore, bărbatul a fost găsit mort în apartamentul cuprins de flăcări. Femeia a fost dusă la audieri.

Cadavrul prezintă arsuri, dar nu este carbonizat. Nu s-a stabilit deocamdată dacă are alte leziuni, în afară de cele specifice din incendiu. La fața locului erau marți noaptea medicul legist și un procuror de la Parchetul Județean.

Bărbatul găsit decedat are 47 ani și este din comuna Mogoșoaia, județul Dâmbovița.

update: Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, existând suspiciunea că și-a omorât concubinul.

Revenim cu detalii.

Vizualizări: 5,659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: