Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

ISU Gorj, 18 intervenții într-o zi

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a avut în 2018 o medie de 18 intervenții pe zi, a spus  locotenent colonelul Augustin Malacu, șeful instituției, într-o ședință de bilanț. Numărul de intervenții este cu 16% mai mare decât în anul precedent. “A fost anul cu cele mai multe intervenții”, a mai spus Malacu.

ISU Gorj a intervenit la incendii, la acțiuni pentru protecția cetățenilor ca urmare a unor inundații sau alunecări de teren, dar și la accidente, prin intermediul SMURD.

“A început un nou an, în care suntem conştienţi că vom avea de făcut faţă multor situaţii limită, multor situaţii în care oamenii se vor baza pe noi şi pe capacităţile noastre de intervenţie”, arată ISU Gorj pe pagina de socializare. (A.M.)

Vizualizări: 1,076

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: