Barbu şi Vâlceanu, schimbaţi de la şefia PNL Gorj?

Dan Vâlceanu şi Tudor Barbu vor fi înlăturaţi de la conducerea PNL Gorj, luni la ora 11.00, potrivit unei declaraţii făcute de Dian Popescu. Senatorul ALDE susţine că a primit această informaţie de la liberalii din Bucureşti. Dian Popescu a mai precizat că schimbarea conducerii PNL Gorj va fi făcută de Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care vor veni la Târgu Jiu, a doua zi după alegeri.

Senatorul Dian Popescu le transmite copreşedinţilor PNL Gorj să se aştepte la vizita liderilor de la centru, luni, după alegeri. Motivul nu ar fi felicitarea pentru rezultatul obţinut, ci înlocuirea acestora din funcţie. „Le transmit că am vorbit cu foştii mei colegi din PNL, de la Bucureşti, care mi-au spus că Alina Gorghiu şi Vasile Blaga n-au venit la Târgu Jiu în această campanie pentru a nu se face de râs. Aceştia au anunţat că vor veni pe 6 iunie, la ora 11.00, la Târgu Jiu, să-i schimbe pe Barbu şi Vâlceanu. Ca atare, să se aştepte la vizita celor doi copreşedinţi. Aceştia au avut bunul simţ să nu vină la Târgu Jiu în timpul campaniei pentru a-i susţine pe cei doi măscărici care au declarat numai şi numai prostii pe la posturile de radio şi televiziune”, a spus Dian Popescu, copreşedintele ALDE Gorj.

Barbu: Dian Popescu e un puşcăriaş
Tudor Barbu, copreşedintele PNL Gorj, crede că nu sunt motive să fie schimbat din funcţie. Cu toate acestea, spune că Dian Popescu nu se teme pentru şefia ALDE Gorj pentru că şi şeful său de la centru are probleme cu legea. „De ce ne schimbă Blaga şi Gorghiu? Ce am făcut? Cum să comentăm asemenea stupizenii? Cum să comentăm ceea ce spune un puşcăriaş, care are puşcăria suspendată pentru 5 luni? Şi dacă ne schimbă care-i problema lui? Pe el n-are cum să-l schimbe nimeni pentru că cel care l-ar putea schimba e la fel de penal ca şi el. E adevărat că nu e încă un condamnat, dar e un anchetat de DNA, Călin Popescu Tăriceanu. Este anchetat de DNA, care are la Gorj un condamnat definitiv. Asta e conducerea ALDE în România”, a declarat Tudor Barbu.

Vizualizări: 1,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: