Baschetbaliştii gorjeni vor a cincea victorie consecutivă

CSM Târgu Jiu își continuă, la finalul acestei săptămâni, seria meciurilor din Liga Națională iar gorjenii vor să continue cu această ocazie şi serie victoriilor. Baschetbaliștii se vor deplasa la Pitești, pentru meciul cu FC Argeș Pitești, a treia clasată în Liga Naţională.

Deplasarea la Piteşti se anunţă extrem de dificilă pentru baschetbaliștii pregătiți de Jordanco Davitkov. CSM Târgu Jiu va întâlni FC Argeș Pitești, una dintre echipele puternice de pe prima scenă a baschetului românesc, o grupare cu pretenții mari și în acest sezon al Ligii Naționale, aflată acum pe locul trei în clasament.

Gorjenii traversează şi ei o perioadă bună în campionat și vor să își continue seria victoriilor din Liga Națională. Davitkov speră ca jucătorii săi să confirme și în acest meci forma bună pe care o traversează. „Suntem într-o formă bună și am avut o serie excelentă în campionat, dar acum vom avea o confruntare cu o echipă foarte bună din Liga Națională, așa cum este Pitești. Noi vom încerca să dăm ce avem mai bun și la final vom vedea dacă este de ajuns pentru a câștiga sau nu partida. Sper să facem un meci bun din punct de vedere defensiv, dar ne trebuie și multă luciditate în atac, asta pentru a avea o șansă în plus pentru victorie. Dar cel mai important este să dăm 100% pe teren, iar la final vom vedea ce am realizat. Ar fi ideal să ne continuăm seria de victorii”, a spus antrenorul macedonean pentru site-ul oficial al CSM.

Cele două echipe sunt despărţite în clasament de patru puncte, gorjenii fiind acum pe locul 10, însă la egalitate de puncte cu Dinamo şi Steaua, ocupantele locurilor 8 şi 9.

Meciul din Trivale contează pentru etapa 11-a a LNBM și este programat pentru duminică, 12 decembrie, de la ora 18.00.

Vizualizări: 437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: