Mihai Dinu crede că Gilortul nu va retrograda

Gilortul Târgu Cărbuneşti a trecut printr-o perioadă de reconstrucţie a echipei în acest sezon. Chiar dacă echipa e pe ultimele locuri în clasament, antrenorul Mihai Dinu are încredere că Gilortul nu va retrograda în Liga 4.

Cu doar trei victorii în cele 15 meciuri disputate în acest sezon, Gilortul Târgu Cărbuneşti se află pe locul 8 în seria a 7-a a Ligii3. Numit la începutul acestui sezon, antrenorul Mihai Dinu a avut o misiune dublă la echipă, să adune jucători pentru a încropi un lot şi să şi omogenizeze acest lot.

Cum lucrurile nu s-au putut face prea repede, rezultatele s-au lăsat aşteptate, cele 12 puncte acumulate fiind destul de puţine pentru aspiraţiile celor de la Gilortul. De mai multe ori antrenorul a cerut răbdare şi, chiar dacă la un moment dat şi-a arătat disponibilitatea de a lăsa locul de antrenor altei persoane, conducerea a decis să continue pe mâna sa.

Tehnicianul a explicat că lipsa de pregătire a unor jucători aduşi destul de târziu la echipă dar şi lipsa de omogenitate a lotului au dus la lipsa de rezultate. „Suntem la mâna noastră cum se spune, în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare, dar eu cred că nu vor fi probleme. Gilortul nu este o echipă care să pice prin Liga 4”, a spus Mihai Dinu la Accent Tv, unde a vorbit şi despre cauzele care au dus la rezultatele slabe: „Cauzele pentru care nu am avut rezultate foarte bune au fost lipsa de pregătire şi omogenitate a echipei, se ştie foarte bine că au plecat foarte mulţi jucători în ultimi doi ani şi, cum am mai spus, când am venit eu la echipă erau doar patru jucători din cei vechi, atât au mai rămas la echipă. Au mai venit apoi 2-3 prin transfer, de fapt s-au reîntors, şi s-au făcut şapte, restul jucătorilor sunt aduşi anul aceasta. Nu este uşor să faci o echipă aşa bătând din palme şi să ajungi să te baţi la play.off sau să atingi obiectivul pe care îl doreşti ca antrenor sau pe care îl doreşte conducerea”. 

Gilortul Târgu Cărbunești a înregistrat trei victorii și trei rezultate de egalitate în primele 15 etape. După pauza de iarnă Gilortul va avea programat un prim joc oficial pe teren propriu, cu Jiul Petroșani.

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: