Pandurii se menţine în obiectiv şi speră la promovare

Numit la Pandurii Târgu Jiu înaintea primei etape din retur, antrenorul Mario Găman n-a reușit să-i resusciteze pe jucătorii gorjenilor pentru a se apropia mai mult de lider. În cele șase etape scurse din partea a doua a sezonului regulat de Liga 3, acesta a obţinut doar opt puncte cu Pandurii, dar încă mai speră încă la promovarea în Liga 2.

În mandatul lui Mario Găman, cei de la  Pandurii au acumulat doar opt puncte și s-au depărtat și mai mult de liderul CSM Reșița, dar și de principala contracandidată la locul secund, CSM Deva. În aceeaşi perioadă, gorjenii au înregistrat şi primele două eşecuri din acest sezon, după ce în tur echipa rămăsese neînvinsă.

Deocamdată Pandurii este încă în obiectiv, acesta însemnând în acest moment un loc în play-off, iar Mario Găman speră că va putea lupta până la final pentru promovare, care rămâne obiectivul pe care şi l-a însuşit: ”Bineînțeles că obiectivul rămâne promovarea, de aceea am şi fost adus. Băieții stăteau rău la unitatea grupului, erau ușor împărțiți, un grup format din străini, altul din români, și atunci lucrurile nu au decurs conform planurilor. Cred că, în acest scurt timp, am reușit să facem o mică familie și împreună sper să realizăm promovarea pe care și-o dorește toată lumea”.

Gorjenii au intrat în iarnă de pe locul 3 al Seriei a 7-a, la patru puncte sub hunedorenii de la CSM Deva. Dar lupta la promovare cei de la Pandurii o vor duce cu liderul CSM Reşiţa, echipa pe care ar putea-o întâlni în finala pentru accederea în eșalonul secund.

Vizualizări: 1,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: