Bătaie în benzinărie, tânăr în cătușe

Un tânăr de 24 de ani din Târgu Jiu a fost reținut joi pentru 24 de ore, după un scandal provocat într-o benzinărie. Potrivit poliției, pe 19 decembrie, în timp ce se afla într-o stație de alimentare cu carburant de pe strada Calea București, tânărul ar fi exercitat acte de violenţă asupra a doi tineri, ambii de 24 de ani, din orașul Târgu Cărbunești respectiv comuna Berlești, provocându-le leziuni minore.

De asemenea, cel în cauză a continuat să-i amenințe pe cei doi tineri, cu acte de violență, după care a plecat de la fața locului, cu un autoturism.

Tânărul de 22 de ani a fost identificat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu, din Târgu Jiu, ocazie cu care s-a procedat la controlul corporal al acestuia, fiind găsit în buzunarul pantalonilor un cuțit cu lama tăietoare de aproximativ nouă cm.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constat că acesta are  permisul suspendat din luna august. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are acest drept suspendat. (A.A.)

Vizualizări: 4,295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: