Bătrână scoasă moartă din Jiu. Martor: S-a dus direct spre apă!

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost scos miercuri seara de pompierii militari din apele Jiului, după ce aceasta s-ar fi aruncat intenționat în râu. Incidentul a avut loc la Târgu Jiu, în apropiere de șantierul noului stadion municipal, un atlet care alerga prin zonă observând-o pe bătrână cum se aruncă în apă.  Speranţa Puiu, în vârstă de 79 de ani, plecase la orele prânzului la o plimbare în parc, profitând de vremea frumoasă.

„Mergea în fața mea și, dintr-o dată, am văzut-o cum s-a dus direct spre apă. Eu nu am avut ce să îi fac pentru a o ajuta. L-am sunat pe profesorul meu și apoi am sunat la 112, dar, din păcate, nu a mai trăit”, spune martorul.

Un echipaj din cadrul ISU Gorj a venit cu o barcă și a recuperat cadavrul ce plutea deja pe apă la sosirea pompierilor, la câțiva metri de mal. Medicii de la Ambulanță sosiți și ei în urma apelului la 112 au constatat doar decesul, nemaiputând face nimic pentru salvarea femeii. Polițiștii au deschis un dosar penal în care încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs decesul.

Vizualizări: 3,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: