Bătrânii din centrele de asistență, vizitați de Consiliul Persoanelor Vârstnice

Consiliul Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj s-a deplasat, miercuri, 19 iunie 2019, la Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni și la Complexul de Îngrijire și Asistență Dobrița, ambele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Activitatea a fost coordonată de către Petre Rădulescu, președintele Consiliului Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj, înscriindu-se în obiectivele Consiliului.

A devenit deja tradiție ca reprezentanții Consiliului Persoanelor Vârstnice să viziteze, împreună cu membrii Comitetului de Dialog Civic, complexurile de îngrijire și asistență subordonate DGASPC Gorj, ocazie cu care se poartă discuții cu beneficiarii și se observă condițiile de viață ale acestora. La fel s-a întâmplat și de această dată, iar oaspeții au adus și daruri pentru beneficiari, acestea constând în sucuri, apă minerală, prăjituri și cozonac.

„Le mulțumim membrilor Consiliului Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj, în special domnului președinte Petre Rădulescu, pentru darurile oferite beneficiarilor, dar și pentru dorința de a continua tradiția organizării acestei vizite“, transmite Laurențiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.

Vizualizări: 717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: