Bătut pe stradă și lăsat fără bani

Un bărbat din Târgu Jiu susține că a fost bătut de mai mulți indivizi în timp ce se plimba cu bicicleta pe șoseaua de centură. "S-a întâmplat marți, spre seară. Eu eram cu bicicleta și a oprit lângă mine o mașină în care se aflau patru-cinci inși, care m-au luat la bătaie. Mi-au furat și banii, 600 de lei, cât aveam la mine", a povestit Sebastian Mandocescu.

"Pe strada Merilor, fost o agresiune asupra unui bărbat de 41 de ani, din Tg Jiu. Se fac cercetări sub aspectul savârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe", a transmis IPJ Gorj.

Mandocescu susține că a fost lovit cu bâtele, pumnii și picioarele. "Pe doi dintre ei îi cunoșteam, că mi-au lucrat la casă. I-am reclamat, pentru că au apărut crăpături și nici nu mi-au dat factură fiscală. Cred că a fost o răzbunare", a mai susținut bărbatul.

Din fotografiile trimise de acesta rezultă că loviturile au fost destul de serioase. "Mi-au dislocat umărul, cred că am și două coaste rupte", a susținut Mandocescu. Urmează ca poliția să facă lumină în acest caz. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 6,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: