Beat la volan, după un scandal în bar

Un tânăr de 23 de ani din Târgu Jiu a fost reţinut miercuri pentru 24 de ore, pentru că s-a urcat la volan fără permis şi cel mai probabil băut. Iniţial el a fost reclamat de agenţii de pază ai unui local pentru că făcea scandal.  "Ulterior, acesta a fost identificat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe strada A.I. Cuza, din localitate.  Conducătorul auto a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, stabilindu-se că nu deţine permis de conducere.  De asemenea, conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum şi recoltarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei", arată IPJ într-un comunicat.

În baza probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraţilor cu propuneri legale.
 

 
 

Vizualizări: 1,631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: